Hola,
D'aquí poc arriba a l'apartament. Unes breus informacions us seran d'utilitat.

1, Per coordinar la vostra arribada i tenir-ho tot preparat, seria molt útil saber l'hora aproximada que arribareu. Recordeu que la sortida abans de les 12h i l'entrada després de les 16h. Si no puc rebre'l personalment o mitjançant una altra persona, us deixaré les claus dins d'un caixetí que s'obre amb un codi que li diré el mateix dia. Aquest caixetí és a l'esquerra de la porta de peu de carrer com es mostra a la foto.Al següent vídeo podeu veure com s'obre el caixetí2, A Sant Hipòlit de Voltregà es fa la recollida selectiva de deixalles amb el sistema porta a porta i és molt important posar les deixalles al lloc que li correspon. Quan deixeu l'apartament no cal que traieu les deixalles, les podeu deixar a l'apartament però al cub adequat per a cada deixalla. Si la vostra estada és de molts dies i voleu retirar les deixalles, ho heu de fer traient les deixalles a la vorera al costat de la porta a peu de carrer, respectant els horaris i la manera de tancar les bosses o els cubs. A Osona predomina el contenidor “Multiproducte”, que és igual que el de plàstics i envasos però també s'hi posa paper i cartó. A l'apartament hi ha tota la informació del sistema i els horaris.

3, Si fa ús de l'ordinador, ha de tenir present que està en mode congelat. Això significa que en apagar-lo torna a quedar tal com estava abans perdent totes les noves configuracions, instal·lacions de programes, contrasenyes guardades, historial de navegació i també tots els fitxers i carpetes que s'han guardat a la unitat interna. No es guarda RES. Si voleu conservar els fitxers ho heu de fer en una unitat USB o pujar-lo al vostre espai del núvol. L'apartament té cobertura wifi, la contrasenya d'accés la trobareu al panell informatiu de l'habitació Bellmunt, on hi ha l'espai de treball

4, Recordeu que a Catalunya hi ha la taxa turística d'1 euro per persona i dia a abonar a l'arribada. També l'Administració pública exigeix ​​emplenar el formulari per a la policia amb les dades personals dels hostes. Aquest formulari l'he d'enviar-lo a la policia dins les 24 hores següents a l'hora d'entrada. Si us plau ompliu el formulari que trobareu al rebedor i envieu-me una foto per WhatsApp, SMS o Email dins de les primeres 24h de l'arribada. Gràcies. Número WhatsApp i SMS Joan +34 649411362 ; Email: apartamentplanadevic@gmail.com

Quan deixi l'apartament, fiqui les claus al caixetí de l'entrada a peu de carrer i deixi l'import de la taxa turística al rebedor, junt amb els formularis emplenats i signats.

5, L'esmorzar autoservei inclòs a l'allotjament consisteix en torrades, mantega, melmelades de diverses classes, suc de taronja, infusions, aigua, cafè i cafè amb llet.
L'objectiu d'incloure esmorzar al preu de lloguer, no és altre que facilitar als hostes poder organitzar-se durant els primers dies i que no s'hagin de preocupar de manera urgent per l'esmorzar. Sobreentenent que un cop instal·lats completament podran esmorzar segons les seves pròpies preferències i sense la urgència inicial, essent innecessari provisions per a l'estada completa.

6, Les persianes es tanquen automàticament el vespre i s'obren cap a les 8.30h. Si vol altres horaris o només algunes persianes concretes o cap, m'ho diu i ho posaré.

7, L'horari d'ús de la rentadora i assecadora és de 7.00h a 10.00h i de 20.00h a 23.00h
Si necessiteu alguna informació, tant de l'apartament com de la zona, no dubteu a preguntar.
Mòbil Joan +34 649411362
Email Joan apartamentplanadevic@gmail.com
Moltes gràcies i feliç estada
Joan